Të gjitha realizimet tona të preferuara nga Disney kanë pothuajse të njëjtën histori…Në çdo film kemi një princeshë, një hero dhe një fund të lumtur! Por nëse do të shihnim përtej “…Dhe ata jetuan të lumtur përgjithmonë” çfarë do të gjenim? Sigurisht që një jetë familjare të princeshave…Tashmë zonja shtëpie dhe nëna të përkujdesura!

Artisti Isaiah Stephens ka sjellë disa ilustrime për t’i bërë më interesante personazhet që ne aq shumë adhurojmë… Hidhuni një sy dhe më pas na thoni nëse do të donit vërtetë që të kishim disa realizime të reja me këto personazhe…

Jasmine
Pocahontas
Rapunzel
Elsa
Aurora
Ariel
Mulan
Bela