Muzika e këngës së Flori Mumajesit dhe Dj Vicky-t, Nallane 2, është përdorur nga reperi grek Tus për të krijuar këngën Μπέμπα.

Blitz.al ka konfirmuar që realizimi i kësaj kënge është bërë në marrëveshje me Flor Mumajesin dhe kështu që gjithccka në rregull nga ana ligjore. Edhe atmosfera e klipit të reperit grek është krejt tjetër nga ajo e këngës origjinale dhe duket se është përdorur vetëm muzika, e cila është shumë e dallueshme sidomos në pjesën melodike që ngjason me muzikë popullore, të cilën Tus e ka kthyer në refren të këngës.

Ja ku janë.