Flokët gjatë verës janë një problem më vete. Ekspozimi në diell, në plazh i djeg ato. Por për post faktit se ato nuk janë të shëndetshme në këtë stinë, flokët e gjata në verë, na djersisin dhe na krijojnë vapë.

Por si t’ia bëni me to? Ne përmes këtij artikulli në fakt do ju japim 10 ide sesi t’i mbani këtë verë flokët, pastaj zgjedhja është e juaja. 

(Bëni flokët me pak valë)

(Gërshet)

(Të lëshuara me gërshetë të vegjël)

(Kapje bisht)

(Të prera shkurt por ëmbël)

( Gjatësi mesatare, nëse nuk preferoni flokët e shkurtër fare)

(Vendosni kapse, ose aksesorë në kokë)

(Pritini shkurt fare)

( Të shkurtër me onde)

(Të shkurtra, të shkujdesura)