Ju prezantojmë, taketuken Kimoji nga Kim Kardashian.

Kim Kardashian West, ylli i reality shoë-t dhe së fundmi biznesmene, di shumë mirë se si të jetë e pranishme në jetën e gjithsecilit, jo vetëm në TV. 20 Prilli përkon me ditën ndërkombëtare të marihuanës e për këtë, mediat sociale sapo i kanë shtuar produkteve të marihuanës, një gamë të gjerë produktesh me logon e yllit të ekranit e cila gjithmonë është identifikuar për hiret e saj, veçanërisht të pasmet.

Kapsula e re e koleksionit Kimoji përmban tavllën e duhanit, me mbishkrim dhe logo të fotos që bëri xhiron e botës, të pasmeve të saj, letra për dredhjene duhanit, bluza kapele etj.

Më poshtë gjeni listën e produkteve të cilat janë të disponueshme në faqen zyrtare të Kimoji online.

Tavlla e duhanit, 35 dollarë
Letra për dredhjen e duhanit, 12 dollarë