Të gjithë e dimë që Empire State Building është i njohur për ndryshimin e ngjyrave të ndërtesës nga e kuqe në blu dhe të gjitha nuancave ndërmjet. Sonte do të ketë një pamje më fashion. Fotografitë fashion të disave prej fotografive më ikonike dhe momenteve kulturore.

Në nder të 150 vjetorit të Harpers Bazaar dhe prezantimit me Tiffany & Co, disa nga faqet e revistës ndër vite do të kthehen në projeksione qiellorë duke mbushur qytetin me drita dhe shkëlqimin e cover-ave të momenteve më kulminant këto 150 vite.

Bashkohuni për të parë se çfarë do të ndodhë sonte në orën 20:30 në pjesën veriore të Empire State Building ose qëndroni online në faqen oficiale të Harpers Bazaar për të gjithë eksperiencën live.