Kur është fjala për tendencat
 e muajit, ato janë shumë në numër por ajo që nuk mund
 të linim pa sjellë është ajo e këpucëve masculine, ndryshe të quajtura Loafers. Kemi parë që blogeret po i veshin gjithnjë e më shumë, zbathur ose me çorape të dieznjove të ndryshme.

Ndërthurja e stilit mashkullor me atë femëror sjellin në dukje një pamje sa chic aq edhe moderne. Mesa duket edhe këtë vit do të kemi pjesë të gardërobës këpucët e “meshkujve” të stilit londinez që janë mëse të përshtatshme për t’i kombinuar në veshjet për punë, duke qënë komode dhe elegante në të njëjtën kohë.

Class ka sjellë 10 sugjerime. Cilat janë të preferuarat tuaja?