Nëse ke menduar se velvet ka qenë zgjedhja më e mirë për vjeshtën dhe dimrin, përgatitu për një surprizë! Velvet do të jetë edhe në verë, madje një tendencë mjaft e nxehtë. Kuptohet, bashkë me verën, vijnë sandalet – trendi më i parezistueshëm velvet këtë stinë.

Me të gjitha modelet dhe ngjyrat, sandalet velvet gjenden në çdo vitrinë, ndaj fillo të mendosh për zgjedhjen. Shiko kolazhin me foto.