Tuna është kthyer në spitalin ku lindi, këtë herë për vizitat e radhës së Tianit. "Bebi ynë po rritet", shkruan ajo në një foto nga vizita. Ajo që bie në sy megjithatë, edhe më shumë sesa vogëlushi që po iu nënshtrohet kontrolleve, janë mami dhe babi i tij. Patrisi e ka përqafuar me shumë dashuri Tunën dhe ngjajnë si një çift në fillimet e historisë së tyre, plot pasion dhe dëshirë për të qëndruar bashkë.

Por ja që pasioni dhe dashuria nuk është e thënë që zbehen me lindjen e fëmijës.

Duke parë Patrisin dhe Tunën nis të shpresosh që ai vazhdon njëlloj.