Asnjë njeri në botë nuk është perfekt. Të gjithë ne kemi defektet tona. Por teksa shikojmë yjet botërorë në ekran gjithmonë mendojmë se ata janë perfekt sepse marrosemi nga shkëlqimi i tyre. Por a keni menduar ndonjëherë se edhe ata si të gjithë ne kanë ndonjë huq të keq që e bëjnë shpesh. Më poshtë mund të lexoni disa prej të përbashkëtave në huqe që i bashkojnë yjet botërorë.

Sarah Jessica Parker dhe Halle Berry
Parker dhe Berry kanë zakon të kafshojnë buzët gjatë gjithë kohës.
Rihanna dhe Kylie Jenner
Si shumica e të rinjëve, Rihanna dhe Kylie janë të varura nga rrjetet sociale.
Barbra Streisand dhe Mila Kunis
Stresisand dhe Kuins janë të fiksuara pas ushqimit. Ato shpenzojmë për ushqimin më shumë se për çdo gjë tjetër.

 

Lana Del Rey dhe Katherine Heigl
Të pirit duhan është vesi më i keq i bukurosheve.
Cameron Diaz dhe Katy Perry
Mania e tyre pas pastërtisë kalon çdo lloj normaliteti.
Jessica Simpson dhe Adele
E çuditshme por çamçakëzi është vesi I tyre më I keq. Ato e mbushin golën plot me çamçakëza gjatë gjithë kohës.
Keira Knightley dhe Helen Mirren
Ajo që i bashkon Knightley dhe Mirren është mallkimi. Ato mallkojnë kur diçka nuk ju shkon mirë, ose mallkojnë thjesht pa arsye.
Victoria Beckham dhe Christina Aguilera
Vesi i bukurosheve por edhe shumë vajzave të tjera është bërit pazar. Ato kur dalin për shopping harrojnë të kthehen në shtëpi.