Ata mbase nuk flasin, por preferojnё tё flasin pёrmes fotove. Dhe kёshtu pas Marinёs dhe Getoarit historia reper-prezantuese pёrsёritet, kёtё herё me protagonistё Elita Rudin dhe Gjikon.

Kanё qenё tё shumta rastet qё pёr shkak tё fotove qё publikojё tё dy ёshtё dyshuar njё lidhje mes tyre, por asnjёherё asnjё nga palёt nuk ka vёrtetuar njё gjё tё tillё. Megjithatё fotot vazhdojnё e flasin, kёtё herё pёr tё treguar se ata po kalojnё disa ditё pushimi nё njё vend malor me borё.

Fillimin e bёnё fotot e publikuara nё Instagram, pёr tё ndjekur mё pas ato nё Instastory ku ata duken duke shijuar shampanjё edhe pse nuk shfaqen pёr asnjё moment nё foto.