Ajo ёshtё Jennifer Lopez, çka do tё thotё se mund t’iu bёjё çfarё dhuratё tё dojё njerёzve tё saj tё afёrm. Ndaj kushurirёs sё saj mё tё vogёl, qё ёshtё njё fanse e zjarrtё e futbollit, veçanёrisht e skuadrёs sё Real Madrid-it dhe e Christiano Ronaldos i dhuroi nё festёn e saj tё ditёlindjes vetё futbollistin.

Tiana Rios, e cila ёshtё njё nga asistentet e JLo dhe njёkohёsisht kushurira e saj nuk mund ta besonte kur befas u gjen nё pёrqafimin qё shumё vajza ёndёrrojnё, atё tё Christiano Ronaldos. “Ajo shikoj çdo ndeshje. Madje largohet edhe nga puna kur ka ndeshje, ёshtё e çmendur”,  i ёshtё drejtuar JLo futbollistit duke pёrfunduar: “Seriozisht ёshtё fansja juaj mё e madhe”.

“Atёherё paska shije tё mirё”, ka thёnё futbollisti, duke pёrqafuar vajzёn e ditёlindjes qё nuk mund ta besonte se e kishte atё para syve.