Edicioni i ri i “Big Brother Albania” pritet të fillojë së shpejti. Deri tani është mësuar se prezantuese do të jetë sërish Arbana Osmani, ndryshe nga herët e fundit ku u prezantua nga Ledion Liço.

Ndërkohë, organizatorët kanë zbuluar dhe pak sa nga pamja e shtëpisë, ku do të jetojnë banorët për më shumë se tre muaj. Pjesë e garës ka shprehur dëshirën të bëhet dhe një shtetas serb që ka ardhur prej pak ditësh të jetojë në Tiranë. /Panorama/