Qё prej ditёs sё djeshme, aktori i famshёm i emisionit humoristik “Portokalli” Florjan Binaj ka filluar njё sёrё postimesh me pёrmbajtje humoristike. Nё fotot e publikuara shfaqen sende dhe kafshё tё ndryshme, njё e vogёl dhe njё e madhe, ashtu si ai dhe Irgen Cela nё rolin e Shef Kol Frakushёs dhe Mirit, policёt e “Portokalli”.

Humori nuk mungon nё asnjё moment nga aktori dhe tё qeshurat janё tё pashmangshme nё kёtё rast.