Revista angleze Glamour ka bёrё tё ditur emrat e 100 meshkujve mё seksi pёr vitin 2017 dhe rezultatet nuk mund tё themi qё na zhgёnjyen. Mbase disa nga meshkujt qё gjithmonё na kanё pёlqyer mbetёn pak mbrapa nё renditje, por Top 10 nuk ёshtё aq keq.

Vendin e parё e fitoi me 80.000 vota Jamie Dornan, qё u bё i njohur nga ο Fifty Shades of Grey. Tashmё filmi i dytё ku ai do tё jetё protagonist, Fifty Shades Darker ёshtё gati pёr tё ardhur nё sallat e kinemave shqiptare.

Dhjetёshen e parё e plotёsojnё 33-vjeçari Aidan Turner, 30-vjeçari Robert Pattinson, 37-vjeçari James McAvoy, 37-vjeçari Luke Evans, 35-vjeçari Chris Evans, 40-vjeçari Mike Colter, 39-vjeçari Matt Bomer, 35-vjeçari Tom Hiddleston dhe 30-vjeçari Joe Wicks.

Pak mё poshtё nё vendin e trembёdhjetё gjendet Jared Leto, nё vendin e pesёmbёdhjetё Chris Hemsworth,nё vendin e nёntёmbёdhjetё Tom Hardy, nё vendin e njёzetedytё Benedict Cumberbatch, nё vendin e njёzetekatёrt Michael Fassbender.

Duke kaluar mё poshtё nё listёnvendin 41 e zё Henry Cavill, 42 Ryan Gosling, 44 Ryan Reynolds, ndёrsa vendet 50, 51 dhe 62 all time classic Justin Timberlake, Brad Pitt dhe Bradley Cooper.