Me rreth 7 miliardё njerёz nё tё gjithё botёn ёshtё normale tё themi se diku atje, nё njё cep tё botёs ekziston tё paktёn njё person qё na ngjason. Ky fenoment nuk ёshtё diçka qё ndodh vetёm me njerёzit e panjohur, por me tё gjithё, edhe me fytyrat e famshme. Po, edhe ata kanё sozi.

Lista e mёposhtme do ju vёrtetojё se Leonardo DiCaprio ka njё vёlla “binjak” rus dhe njё suedez, ndёrsa Obama njё indonezian dhe njё meksikan, e kёshtu me radhё.

Shikoni sozitё e tё famshmёve nё çdo cep tё botёs.

Turku George Clooney

Meksikani  Morgan Freeman

Indoneziani Barack Obama

Suedezi Leonardo DiCaprio

Matt Damon zezak

Kinezi Vladimir Putin

Rusi Jim Carrey

Teylor Lautner femёr

Aziati Brad Pitt

Leonardo DiCaprio rus

Barack Obama meksikan

Bradley Cooper indian

John Deep japonez

Vietnamezi George Bush

Indiani Zyan Malik

Angelina Jolie kanadeze

Ryan Gosling arab