Nick dhe Alanna, dy studentë të ‘New York University’, u takuan për herë të parë tre vjet më parë në në një coffee shop në kampusin e tyre. Kur Nick-u i propozoi, e ҫoi Alanna-n në të njëjtin vend dhe atje la një shënim: “Do të martohesh me mua?” në gotën e saj të kafes — sa i ëmbël!

Ҫifti dëshironin që ta rrëfenin historinë e tyre me filxhanët e kafes në prag Krishtlinjesh kur edhe u fejuan. Alanna mendoi se do të ishte bukur që për detin e fotove të kishin me vete edhe filxhanët e kafes, bashkë me atmosferën e Krishtlindjeve rrotull. Rezultati i fotove është mahnitës — duken tamam sikur i përkasin një filmi! Shikoni setin e tyre të mrekullueshëm.