Është mbajtur kampionati botëror i mjekrës dhe mustaqeve 2017.

Në një ceremoni të mbajtur të dielën në Teksas u ndanë fituesit për kategoritë e ndryshme, si mustaqe, mjekër e pjesshme, mjekër e plotë etj.

Mund t’ju duken paksa të çuditshëm në pamje të parë, si personazhe të filmave, por janë njerëz të vërtetë. Ato i kanë dedikuar shumë kohë mjekrës së tyre për të realizuar pikërisht këtë pamje.

"Best in Show" u dha për Jason Kiley për flokët e fytyrës së tij të përkryer.

MJ Johnson mori vendin e parë në kategorinë e mjekrës, e ndërsa Norbert Topf u kurorëzua si fitues i kategorisë së “barit të pjesshëm”.

Michael Wollin fitoi gongun e lartë në kategorinë e plotë mjekësore me mjekrën e tij 60 cm. 

Njëri nga këta djem mund të ishte i dashuri juaj...si ju duket kur e mendoni?