Të gjithë mundohemi që në rrjetet sociale të paraqesim anën më të mirë tonën. Aty shfaqemi perfekt, dhe bëjmë ziliqar të tjerët për jetën e qejfit që po bëjmë. Por në të vërtetë nuk është kështu.

Fotot në rrjetet sociale nuk janë jeta jonë e vërtetë, dhe për këtë që po themi kemi prova. Në fotot e mëposhtme mund të shikoni sesi njërëzit bëjnë çdo gjë që të gënjejnë të tjerët duke treguar një jetë që nuk e kanë.