Të gjithë besoj mërzitemi shumë kur një njollë “shkatërron” këmishën tonë të preferuar. Sado mundohemi që të pastrojmë, njolla sërish mbetet aty dhe vështirë se hiqet.

Pasi keni provuar të gjithë mënyrat e mundshme, ne ju sugjerojmë të provoni të hiqni njollat me një produkt, që të gjithë e kemi  në shtëpi.

Provoni të hiqni njollat e këmishave me përbërësin e pastës së dhëmbëve. Procedura është fare e thjeshtë.

Aplikoni një pjesë të saj në njollë dhe lëreni të veprojë për 24 orë. Lajeni këmishën tuaj të nesërmen. Do të keni një këmishë sikur e keni blerë nga dyqani të re, të pastër dhe mbi të gjitha pa atë njollën e tmerrshme që kishte më parë.