Duke mbajtur veshur uniformёn nё ngjyrat e sё verdhёs dhe lejlasё, 105-vjeçari Robert Manchand caktoi rekord tё ri botёror nё kategorinё +105 vjeç.

Francezi pedaloi rreth 22 km pёr një orë, para turmёs qё brohoriste duke e mbёshtetur.

Tre vjet më parë, në të njëjtin vend, në velodromin St Quentin-en-Yvelines, ai mbuloi rreth 27 km pёr një orë, duke pёrmirёsuar rekordin botёror qё kishte caktuar pёr kategorinё + 100 vjet.

Mesazhi i vetёm qё pёrcjell ёshtё tё mos ndaleni kurrё!