Me pak kreativitet dhe fantazi, ju mund të keni këllëfët e jastëkut më të  lezetshëm dhe më të veçantë.

Është shumë e thjeshtë. Ju mjafton një jastëk të çfarëdo lloj përmase, dhe një T-shirt i vjetër.

Në këtë formë, përveç se do të keni jastëk të veçantë që askush tjetër nuk do i ketë në shtëpi por edhe vini në përdorim T-shirt e vjetra duke mos pasur nevojë që t'i hidhni. 

Ju nevojiten: jastëkët e cilësdo madhësi dhe një T-shirt i vjetër

Hapi i parë
Vini jastëkun tek bluzja për të parë masën e duhur që do ju duhet nga bluzja. Më pas, prisni mëngët dhe shkëpusni pjesën e sipërme të bluzes nga ajo e poshtmja.

Hapi i dytë
Bëjini në të katërta anët e copës së prerë tashmë nga bluzja me thekë të trasha.

Hapi i tretë
Thekët e dy copave lidhini me njëra tjetrën, duke mbuluar në këtë formë të gjithë jastëkun.

Për më tepër shikoni videon.