Papastërtitë që krijohen gjatë ditës, apo dhe gjurmët e këmbëve mund të bëjë pastrimin e dyshemeve të marrë pak kohë më shumë. Dip ka nje aftësi per të pastruar dyshemene shpejt dhe me efikasitet. Për një dysheme (pllake apo parket) të pastër, mjaftojnë 2 hapa të thjeshtë.


Hapi i parë: Merrni gjithë mjetet që ju duhen

Përpara se të filloni pastrimin, sigurohuni që keni gjithë mjetet që ju duhen. Ato cfarë do t’iu duhet janë: leckë/shtupë, kovë me ujë, pastruesi i pllakave DIP. Dip largon cdo papastërti dhe lë në sipërfaqe një aromë të mrekullueshme që zgjat 24 orë në 7 ditë të javës.

Hapi i dyte: Përgatisni sipërfaqen e pllakave.

Largoni sendet e mëdha, rrëmujën e ndryshme nga sipërfaqja e pllakave si : lodrat e fëmijëve, etj. Më pas, mbushni kovën me ujë, dhe shtoni dozën e caktuar të detergjentit tuaj Dip (dy kapakë në 5 litra ujë). Gati për t’i rikthyer shtëpisë tuaj pastërtinë! Me një kalim të leckës mbi sipërfaqen e dyshemesë, do i riktheni dyshemesë tuaj buzëqeshjen!

 

Dip, Shkëlqeni jetën tuaj ! J