Dita e dasmës, është një ndër momentet më të rëndësishme në jetën e njeriut. Shumë persona e marrin me stres, disa të tjerë mezi e presin, ka edhe nga ata që nuk duan të bëjnë dasmë, pra me pak fjalë dasma shkakton tek njerëzit një sërë ndjenjash. Për nusen është paksa më e vështirë pasi ka më shumë zgjedhje për të bërë. Një ndër këto zgjedhje, është ajo e fustanit. Personazhet e njohur botërorë por dhe shqiptarë, në dasmën e tyre në fakt kanë bërë më shumë se një zgjedhje për sa i përket fustanit. Në këtë artikull do të shikoni, VIP-at që zgjodhën më shumë se një fustan nuserie në dasmën e tyre.

(Solange Knowles)

(Chrissy Teigen)

(Kim Kardashian)

(Nora Istrefi)

(Andrra Destani)